Mercury produserer de mest pålitelige, kraftige og effektive utenbordsmotorer. Seriene Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro og Jet. Basert på mange tiår med utvikling og markedsledelse er Mercury utenbordsmotorer konstruert for å stå distansen ut, med utmerket ytelse drevet av fremtidsrettet teknologi.

 

mercury 2-25hk utenbordsmotor

2.5 - 25 Hk

Firetakter

Legg fantastisk kraft i hånden din. Disse kompakte påhengsmotorene tar deg dit det er morsomt, til fiske eller hva du enn bruker båten til – raskt og pålitelig. 

 

mercury 25-40 hk Jet

25-40 Hk

Jet

Kom deg til fisken i en fei. Fly over grunt vann med den største letthet. Som skapt for fart på grunna. Raskt og enkelt.

mercury 15 60 hk seapro

15-60 Hk

Seapro

Sesong etter sesong gir disse slitesterke SeaPro yrkesmotorene som er enkle å vedlikeholde, rask og pålitelig start, forbedret drivstoffeffektivtitet og beskyttelse mot problemer med drivstoffkvaliteten.

  

mercury 30-60 hk firetakter

30-60 Hk

Firetakter

Den mest populære utenbordsmotoren på vannet. Ingen ved siden av, og ingen over! Bekymringsløse påliteligheten. Mer dreiemoment ved lave turtall for ypperlig akselerasjon.

mercury 65-80 hk jet

65-80 Hk

Jet

Kom deg til fisken i en fei. Fly over grunt vann med den største letthet. Som skapt for fart på grunna. Raskt og enkelt.

mercury 75-150 hk seapro

75-150 Hk

SeaPro

SeaPro™ mellomklasse utenbordsmotorer tar jobben til neste nivå, uvanlig kraftfull, unikt kompakt, kompromissløst pålitelig og utrolig drivstoffeffektiv.

  

mercury 80-150 hk fourstroke

80-150 Hk

Firetakter

Mercury FourStroke utenbordsmotorer er utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. Utformet for lavere vekt og høyt sylindervolum gir de rikelig dreiemoment og øyeblikkelig kraftlevering

mercury 115-150 hk Pro XS

115-150 Hk

Pro XS®

Når du følger behovet ditt for fart, vil Mercury Pro XS motorer raskt gi deg det. Skapt for å oppfylle kravene til høy fart i såvel ferskvann som saltvann, gir disse høyytelsesmotorene en vinnende kombinasjon av kraft, akselerasjon, levetid og drivstofføkonomi.

mercury 175-225 hk firetakter

175-225 Hk

FourStroke

Løft din tid på vannet til nye høyder. Mercury FourStroke motorer gir enestående kraft og ytelse i en effektiv og pålitelig pakke. Tøffere, mindre og lettere enn andre firesylindrede motorer, konstruert for langvarig bruk på et bredt utvalg av båter.

 

mercury 175-300 hk pro xs

175-300 Hk

Pro XS®

Kjør fra alt med motoren som stadig setter nye standarder for ytelse og som vinner. Fiskere med Pro XS utenbordsmotorer har vunnet flere fiskekonkurranser enn alle andre merker til sammen.

mercury 200-300 hk seapro

200-300 Hk

SeaPro

Kommersiell kalibrering møter kommersielle driftssykluser, og leverer mer kraft med mindre motorbelastning. Uovertruffen korrosjonsmotstand starter med overlegne aluminiumslegeringer og belegg.

mercury 250-400 hk verado V8

250-400 Hk

Verado V8

Den smidige og raffinerte kraften i en 4,6-liters V-8 maskin gir spennende akselerasjon og topphastighet for pålitelig offshorebruk, og det generøse sylindervolumet og robuste designet gir kompromissløs levetid og pålitelighet.

  

mercury 500 hk seapro

500 Hk

SeaPro V12

Mercury omdefinerte hvordan hestekrefter møter vannet ved å bygge den aller første V12-utenbordsmotoren. Med 500 hk er den vår kraftigste, mest fremragende kommersielle utenbordsmotor noensinne. Kraftige komponenter gir robust pålitelighet, mens et revolusjonerende styrbart undervannshus, og en automatisk to-trinns girkasse gir uovertruffen håndtering og manøvrerbarhet. Hvert eneste system er optimert til å levere unik drivstoffeffektivitet og enkelt vedlikehold, slik at du kan minimere utgifter og nedetid og maksimere ytelsen.

mercury verado 600 hk

600 Hk

Verado V12

For å fremme arven til Verado® -motorfamilien, gjenskapte Mercury utenbordsmotorytelsen for å levere den ultimate fritidsbåtopplevelsen. Med den urokkelige styrken fra en V12 motor, gir 600 hk Verado-utenbordsmotoren ekstraordinær rekkevidde og effekt som gir deg en utrolig båtopplevelse når du er på vei til nye destinasjoner. Revolusjonerende fremskritt innen håndtering og kontroll er mulig med utenbordsmotorsegmentets første styrbare undervannshus og bransjens første to-trinns girkasse. Motoren har uovertruffen lyd- og vibrasjonsdemping , og den løfter standardene på premiumdesign og teknologi.

 

 

Del denne siden:

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Webdesign ©2016-23 Web Norge. Foto ©2016-23 Web Norge / Kristiansand Båt og Motor.